Clothing

Het comfort van travelkleding

Het comfort van travelkleding

Je wil natuurlijk dat je kleding iedere dag comfortabel zit. Of je nou op kantoor bent, thuis op de bank zit of de hele dag met de trein reist. Bij Studio Lienne weten wij hoe belangrijk dit is en daarom brengen wij iedere week een nieuwe collectie travelkleding uit. Zo is er altijd keuze genoeg en zit er voor iedereen wat tussen.

 

Comfortabel & Stijlvol

Travel items zijn comfortabel en stijlvol tegelijk. Door een samenstelling van polyamide en elasthaan ontstaat er een extra fijn draagcomfort, waardoor je ze het liefst de hele dag draagt. Wanneer je op reis gaat, is het natuurlijk ideaal om lekker zittende kleding te dragen. Daarom is het belangrijk om te investeren in functionele, comfortabele en elegante kledingstukken.

Wij hebben een brede collectie aan travelkleding. Zo bieden wij bijvoorbeeld broeken, blouses en tops aan, maar ook jurken en jumpsuits en blazers. Zo kun je wat simpelere outfits creëren, maar je kunt het ook wat meer aangekleed maken. Alle kledingstukken zijn ademend en gemakkelijk in te bewegen. In de warmere tijd van het jaar bieden we wat dunnere en luchtigere artikelen aan, en in de koude maanden zijn ze wat dikker.

 

Makkelijk in onderhoud

Het onderhouden van de travelkleding van Studio Lienne is erg gemakkelijk. De kleding is van zichzelf namelijk al sneldrogend, kreukvrij en makkelijk wasbaar. Hierdoor heeft u geen extra gedoe met drogers en strijkijzers.

Investeren in comfortabele kledingstukken die ademend, licht, gemakkelijk te bewegen en te onderhouden zijn, kan uw reis een stuk aangenamer maken. Shop de travelcollectie nu bij Studio Lienne.