Shopping

Agenda stickers

Agenda stickers kunnen een goede manier zijn om belangrijke gebeurtenissen en deadlines bij te houden. Maar het kan ook lastig zijn om ze effectief te gebruiken. Hier zijn een paar tips om je te helpen het meeste uit uw agenda stickers te halen.

Ten eerste, zorg ervoor dat je een sticker kiest met het juiste formaat voor jouw agenda. Je wilt niet iets dat te groot of te klein is – het moet precies goed zijn.

Ten tweede, neem de tijd om na te denken over de lay-out van je agenda. Waar wil je dat je stickers komen? Als je eenmaal een plan hebt, is het veel gemakkelijker om je eraan te houden.

Ten derde, wees niet bang om creatief te zijn met je Agenda stickers! Je kunt ze gebruiken om speciale gebeurtenissen te markeren, belangrijke deadlines te markeren of gewoon een beetje personality aan je agenda toe te voegen.

Nu je weet waarvoor je ze wilt gebruiken kun je de kleuren gaan kiezen! Wil je onderscheid maken tussen je afspraken, kies dan voor dot stickers met contrasterende kleuren, zo kun je je afspraken gemakkelijk uit elkaar houden, maak het af met de verschillende icon stickers!

Plannen is nog nooit zo leuk geweest!