Women

4 tips om jezelf mooier te vinden

Je noemt het misschien een cliche, maar het is echt waar! Schoonheid zit van binnen.

Tip 1: Leg de focus op wat je mooi vind aan jezelf

Het is zo makkelijk om naar jezelf te kijken in de spiegel en op te sommen wat er allemaal niet mooi is aan jezelf. Maar neem eens echt de tijd en ga eens bekijken wat er wel mooi is. Je zachte huid? Je mooie ogen? Er zijn vast een meervoud van dingen op te noemen aan jou die prachtig zijn. En lukt dit je zelf niet helemaal? Vraag het een vriendin of je partner en bekijk het dan eens door hun ogen.

Tip 2: Verzorg jezelf

Wanneer je even lekker onder de douche bent geweest. Je lichaam insmeert met een heerlijke body crème of lotion. Je haren droogt en in model brengt en je favoriete lingerie uit de kast haalt voel jij je direct een stuk prettiger, mooier en zelfverzekerder.

Tip 3: Accepteer complimenten

Soms is het moeilijk om een compliment te accepteren en zoek je er direct iets achter. Probeer eens het compliment tot je door te laten dringen, het te accepteren en ervoor te bedanken. Kijk nog een keer in de spiegel en geloof dat diegene het ook echt meent. Door dit te oefenen wordt het vanzelf makkelijker om te geloven dat jouw haar inderdaad fantastisch zit vandaag.

Tip 4: Creëer je eigen look

We kijken zo vaak naar anderen en denken zo wil ik ook zijn. Maar deze persoon is mooi omdat deze zichzelf accepteert en zelfvertrouwen heeft. Ga voor jouw eigen look zonder naar anderen te kijken. Dit begint misschien bij jouw kapsel of make-up, maar onderschat jouw kledingstijl niet. Pas jouw lingerie keuze aan op jouw kledingstijl. Hou je van ingetogen? Kies dan voor een mooie brief of boxer. Kan het jou niet sexy genoeg zijn? Kies dan voor een verleidelijk korset.

Bij Miss Colbi krijg je gedegen advies over lingerie stijlen en maten. Vind je het moeilijk om de juiste keuze te maken? Bel of stuur een email, er staat altijd iemand klaar om jou te helpen het juiste setje te vinden voor elke gelegenheid.