Resultaten voor tandarts

tandarts
Tandartspraktijk Anema ALPHEN GLD. Aangesloten bij de KNMT.
Op 21 augustus 2020 is tandarts Anema overleden. De eerste tijd hebben we ondanks ons verdriet geprobeerd de praktijk draaiende te houden met de waarnemers tandarts van Dijk en tandarts Visscher. Vanaf nu gaat tandarts Timo Kleijn zorgen voor de voortzetting van de praktijk.
Tandarts Amsterdam West Tandartspraktijk Dental Factory.
Dental Factory is uw tandarts in Amsterdam West voor alle algemene tandheelkundige behandelingen en specialisaties. Wij helpen u om uw gebit gezond en stralend te houden en gebitsproblemen te voorkomen. Ons ervaren team van tandartsen, assistentes, mondhygiënistes en specialisten besteedt veel aandacht aan preventieve tandheelkunde. Zo houden we de conditie van uw gebit in uitstekende staat. Ruimte voor spoedbehandelingen binnen openingstijden. Team van ervaren specialisten: score van 87, op Independer. Geen wachtlijst voor nieuwe cliënten. Mondhygiëne behandelingen ook als u geen cliënt bent. Naast Nederlands ook Engels en Arabisch sprekende tandartsen. Afspraak maken inschrijven als nieuwe cliënt. Jan van Galenstraat 171. 1056 BS Amsterdam. 020 618 0074. Maandag 08.00 21.30 uur. Dinsdag 08.00 21.30 uur. Woensdag 08.00 21.30 uur. Donderdag 08.00 21.30 uur. Vrijdag 08.00 17.30 uur. Zaterdag 09.00 16.00 uur. Zondag 09.00 16.00 uur. Ik ben al meer dan 10 jaar cliënt bij deze tandartspraktijk in Amsterdam West en ben zeer tevreden met de kwaliteit, klantvriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers. Tijdens de periodieke controle onderzoeken we uw tanden, kiezen en tandvlees.
Dental365 Spoed Tandarts NU OPEN 085 1050750 NoodTandarts.
Wij zijn gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Dordrecht en Gouda. Bekijk onze locaties. Ik Ben Tandarts. 365 dagen 24/7 bereikbaar voor uw patiënten? Steeds meer tandartsen doen een beroep op Dental365. U Binnenkort Ook? Met Spoed Een Tandarts Nodig?
Het beroep tandarts KNMT.
Indien nodig verwijst hij patiënten binnen of buiten de tandheelkunde. De tandarts is de medisch regisseur van een team van assistenten, mondhygiënisten en andere professionals in de tandheelkunde. In Nederland zijn op dit moment ongeveer 10.000 tandartsen werkzaam. Kerntaken van een tandarts.
Tandarts Groningen Tandartspraktijk Studentist.
Dé tandarts in. Amsterdam, Utrecht en Groningen. Woon je in Amsterdam, Utrecht of Groningen en zoek je een nieuwe tandarts? Dan is tandartspraktijk Studentist dé praktijk voor jou! Ga direct naar inschrijven. Wil jij ook een tandarts in je studieplaats?
Tandarts de Viaanse Molen, tandarts Alkmaar.
Hier werken mensen met passie en liefde voor het vak, ze luisteren goed naar de vragen of problemen. Sinds onze switch van tandarts naar Tandarts De Viaanse Molen, gaat het hele gezin met een gerust hart heen. Baliemedewerkers, assistenten, tandartsen en mondhygiënisten allemaal bijzonder vriendelijk!
PC2 Tandartsen Uw Tandarts in Eindhoven.
Een eerste afspraak is meestal mogelijk binnen 7 werkdagen, daarnaast kunt u zelf aangeven door welke tandarts u behandeld wenst te worden. U kunt zich telefonisch aanmelden of via het formulier op onze website. Inschrijven als nieuwe patiënt. PC Hooftlaan 2 3e etage. 5611 NV Eindhoven.
Tandarts Uiterwaardenstraat Amsterdam. Aangesloten bij de KNMT.
Na 1700: uur en in het weekend kunt u contact opnemen met het tandartsbemiddelingsbureau 020 303 45 00. Wij zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister. Naar de tandarts in coronatijd. Jonge t-rex had 18 keer meer kracht in zijn kaken dan wij mensen.
Tandartspraktijk Mondzorg Centrum Utrecht Alles in 1 Tandarts.
Preventie, tandarts assistent. Allround-Assistente / Receptioniste. Assistente in opleiding. Assistente in opleiding. Assistente / Receptioniste. Partner van MCU. Mondzorgcentrum Utrecht werkt samen met onderstaande partners. 10 superfoods voor een gezond gebit. Geld besparen op de tandarts. Angst voor de tandarts.

Contacteer ons